spådom


Hittade denna sida hos en tjej...

Tror dock inte på detta...
men de är ändå kul att se....

Mittkraftdjur:

Panda: Balans, förmågan att kunna anpassa sig, ser värdet i att ta ett steg i taget.

Måste säga att de stämmer faktiskt in på mig.

De keltiska korset kallades detta...

Jag måste skriva ännu en gång att de finns mycket som stämmer in...
Några saker fick en att tappa hakan för att de var så jag...
men de kan ju också vara så att de är de vanligaste grejerna som står vem vet...
Men jaa..



Situation:

Drottning i Mynt


Drottning i Mynt
Omhändertagande, storhjärtad, stabil pålitlig kontrollerad stadig och bestämd mogen kvinna. Det kan också stå för ordning och reda, stillhet, studier, möten.
Hinder:

Äss i Mynt


Äss i Mynt
Nu kommer det mer trygghet och säkerhet in i ditt liv, det kan vara i form av pengar, ett hus, en lägenhet, ett arv, ett jobb, utbildning mm. Du kan nu alltså slappna av och känna att du har stabilitet på det materiella planet. Kärleksmässigt visar detta kort på en ny relation som bygger först och främst på vänskap och värme, en person som du kan lita på och känner dig säker med. Här läggs grunden för en seriös och trygg relation.

Medvetna:

Vagnen


Vagnen
 
Här når man målen, når toppen, slår konkurrenten. Här används också en stark viljekraft och fokuserande på sitt mål. Här finns självkänsla men också en stark kontroll över tex känslor, impulser och ilska. Kortet visar på självständighet och att man vågar gå sin egen väg. Kortet kan också symbolisera fysiska resor. En stark jag känsla där man kan upplevas av andra som egocentrisk, kan köra över andra på vägen utan att tänka på det.

Undermedvetna:

Riddare i Svärd


Riddare i Svärd
 
En ung man med stark övertygelse att han själv har rätt och vill gärna övertyga andra i sin omgivning vilket kan medföra bråk, hetsiga diskussioner och osämja. Turbulens och snabba händelser följer detta kort och ofta har vi som sagt en annan person inblandad eller så visar det på ditt eget agerande i situationen, du kan i alla fall vänta dig action! Kortet visar på en person som gärna vill ha fram sina egna åsikter och kan vara blind för andra personers känslor.

Det som var:

Sex Mynt


Sex Mynt
 
Du får hjälp på vägen av en generös person som ger av välvillighet, det handlar ofta om materiella förnödenheter, pengar. Kortet visar på hjälpsamhet, generositet, glädje och tolerans riktat emot dig med du kan även känna glädjen av att ge detta till någon annan, gott bringar gott med sig, energiflödet är jämt och harmoniskt. Man hjälper varandra, ett jämt givande och tagande. Arbetsmässigt möts du av vänlighet och får support. Kärleksmässigt hjälper man, respekterar, ger utrymme, stödjer och förstår varandra. Detta tyder på en sund relation med mycket god energi. Är du singel kanske du får hjälp med att träffa någon trevlig person.

Det som kommer:

Fyra Svärd


Fyra Svärd
 
Fyra i svärd visar på en tid av vila och återhämtning, kanske du upplever en tid då du känner dig orkeslös och håglös. Nu är det inte dags att agera utan att avstå. Detta är en tid då mycket står mer eller mindre stilla.

Du själv:

Fem Svärd


Fem Svärd
Fem i svärd visar på en tid av konflikt och osämja, du är inte överens med varken dig själv eller andra för den delen. Mycket mental stress och press infinner sig och situationen känns inte alls lyckad eller bra. En inre konflikt, mycket tankar.

Omgivningen:

Döden


Döden
 
Här är det stora förändringar på gång. Något tar slut och något annat tar vid. Ofta tyder döden på stora förändringar i livet som kan vara smärtsamma, man måste ta farväl och lämna något som betytt mycket för en, men där något tar slut finns också en början på något nytt. Döden dyker ofta upp när en relation tar slut eller kanske då man är tvungen att sluta på sitt jobb. Det kan också visa på att man släpper gamla vanor och beteendemönster, man går vidare och startar om på ny kula.

Hopp/rädslor:

Äss i Bägare


Äss i Bägare
 
Äss i bägare visar ofta på en ny kärleks relation, en ny spirande känsla eller intution. Äss i bägare för också med sig empati och medkänsla. Kortet kan också visa på en graviditet och barn

Resultat:

Nio Stavar


Nio Stavar
 
Du känner dig hotad på något plan och intar försvarsställning. Troligtvis har du lärt dig att vara försiktig av tidigare erfarenheter. I kärlek kan detta visa på att du är rädd för att bli sårad och vågar inte öppna upp dig helt och hållet för din partner. Detta blir ett hinder i kommunikationen mellan som skapar avstånd. Det kan även handla om att din partner är rädd för att bli sårad och därför visar sig en aning avståndstagande. Arbetsmässigt kan det handla om att du känner sig hotad och underlägsen kollegor, andra företag och överordnade. Rädslan och känslan av att vara underlägsen ligger på ett djupare plan och har sina rötter i det förflutna vilket nu ger dig en chans att arbeta med dessa känslor och roten till dem.



Änglarnas viskning

Du finns till av en anledning, du är ingen slump. Du är en tillgång och du behövs. Låt ingen annan eller du själv övertyga dig om något annat.

Jaa de är väl kanske nåt man brode lära sig att intala då?


Min blivande (som de så sött stod)

En mörk yngre man med brunt till svart hår och bruna ögon till svarta. Han är trygg, stabil och säker, en riktig arbetsmyra. Han har troligtvis inte några barn, är i din ålder eller yngre. Han kan även vara relativt oerfaren med relationer sedan tidigare.

Måste ju säga att de passar in på Andreas. fast inte bruna ögon. hans ögon är drakgröna.
Han är trygg för mig och stabil för sig själv. Han velar aldrig och säger vad han tycker. Han var ingen arbets myra men nu jobbar han utan att klaga.. o han jobbar OFTA
Han har inga barn han är i min ålder ett halvår yngre. Han var oerfaren när vi träffades då jag var hans första riktigta flickvän...
Så jaa...
Kan de stämma???

Kan han vara min blivande?? HEHE:D

I wish...




De som kommer

Överprästinnan symboliserar det feminina, mystiska, yin, intuitionen, drömmar och det undermedvetna. Detta är ett kort av stillhet och kontakt med den inre rösten, intuitionen. Kortet uppmanar dig att lyssna inåt till din sanning, din väg, att öppna upp dig för drömmar och fantasi. Hitta dina gömda gåvor och din inre styrka.  


Jag hoppas att jag hittar kunskaper jag inte trodde jag hade... och att dom hjälper mig att nå del mål jag har...
jag vet vad jag vill nu och har gjort ett beslut...

När jag vet hur de blir då berättar jag..


ni kan alltså så er själva på denna sida...


Ha det så roligt nu...

//Johanna

En liten hälsning

Give me some:

Name yourself:
<---Orkar du inte skriva varje gång? kryssa i denna!

E-postadress: (Visas ej i bloggen)

URL/Bloggadress:

Skriv här under:

Trackback
RSS 2.0